Profiel

2
Guusta Zuurbier
Vrouw /
Olst, Overijssel

psycholoog
Psychologenpraktijk Guusta Zuurbier

Achtergrond

Guusta Zuurbier (1968) is psychologe en trainer en sinds 2009 eigenaar van haar eigen praktijk, gevestigd in een mongoolse yurt.

Guusta Zuurbier, woont samen met Johan en is moeder van vier prachtige kinderen. Naast haar passie voor het geven van Mindfulness-& compassietrainingenis ze sinds 2009 werkzaam als psycholoog in haar eigen praktijk. Daarvoor was Guusta werkzaam bij Intend, centrum voor psyche en werk. Sinds 6 jaar verzorgt ze groepstrainingen Mindfulness in o.a. een originele Mongoolse yurt. Door haar vele reizen naar Azië is ze geïnspireerd geraakt door de oosterse filosofie, boeddhisme, verschillende vormen van yoga en vipassana meditatie.

Haar levensmotto is: “kwetsbaarheid en kracht maakt pracht”. Oftewel als je alles in jezelf kunt accepteren, ook de kanten van jezelf waar je niet zo tevreden over bent, word je een mooier mens. Een van de mooiste trajecten die ze aanbiedt is tools for life (een jaartraject waarbij je alle aandacht krijgt om te leren wie je werkelijk bent)

Drs. Guusta Zuurbier is psycholoog, tools for life therapeut, mindfulnesstrainer en bewegingswetenschapper. Ze is lid van Het Nederlands verbond voor psychologen, psycho-sociaal therapeuten en agogen.

Specialisaties: kracht, stress, verbindend , opvoeden, moeders, burn-out, depressieve klachten, laag zelfbeeld, perfectionisme, groot verantwoordelijkheidsgevoel, hooggevoeligheid, non-dualiteit, faalangst.

Werkervaring

Bedrijf
Functie
Van
Tot
Psychologenpraktijk Guusta Zuurbier, Olst
psycholoog
24 September, 2015
-
Intend, Deventer
psycholoog en trainer
24 September, 2015
24 September, 2015

Opleiding(en)

Opleiding of diploma
Onderwijsinstelling
Locatie
Behaald / voltooid in (jaartal)
bewegingswetenschappen
universiteit
Groningen
1994

Prestige

Huidig niveau
2

Voortgang tot volgend niveau
9 / 10