Profiel

3
Femke van Luxemburg
Vrouw /


GZ-Psycholoog
Psychologiepraktijk Femke van Luxemburg

Achtergrond

Psychologiepraktijk Femke van Luxemburg is een kleinschalige psychologiepraktijk in Oudewater. De praktijk ligt in het hartje van Oudewater, direct naast het Medisch Centrum van Oudewater. In de praktijk worden (jong)volwassenen behandeld vanaf 18 jaar. De cliƫnten komen met name uit Oudewater en omstreken, waaronder Benschop, Bergambacht, Berkenwoude, Bodegraven, Driebruggen, Gouda, Gouderak, Haastrecht, Hekendorp, Linschoten, Lopik, Montfoort, Nieuwerbrug, Papekop, Polsbroek, Reeuwijk, Schoonhoven, Stolwijk, Vlist, Waarder en Woerden.

Femke is een BIG-geregistreerd GZ-psycholoog en is onder andere lid van de LVVP. Zij heeft zich bekwaamd in diverse therapievormen, waaronder EMDR, schematherapie, cognitieve gedragstherapie en mindfulness. Zoekt u een ervaren en persoonlijke psycholoog in Oudewater? Dan bent u bij Femke aan het juiste adres.

Wanneer u overweegt zich aan te melden voor behandeling bij Psychologiepraktijk Femke van Luxemburg, dan kan dat via het inschrijfformulier op de website, telefonisch of per e-mail.

Werkervaring

Bedrijf
Functie
Van
Tot
Psychologiepraktijk Femke van Luxemburg, Oudewater
GZ-Psycholoog
2 December, 2014
-

Opleiding(en)

Femke van Luxemburg heeft nog geen verdere informatie ingevuld.

Prestige

Huidig niveau
3

Voortgang tot volgend niveau
1 / 25