Psychologenpraktijk Haagen & SmietGesloten (za 10.00 - 21.00)

Toon openingstijden

psychologen - Psychologenpraktijk Haagen & Smiet  - kaartoverzicht

Psychologenpraktijk Haagen & Smiet

Bent u onzeker, kunt u geen keuze maken?
Heeft u faalangst, last van stress, relatieproblemen?
Of heeft u werkgerelateerde klachten en dreigt u verspannen te worden?
Wij bieden u een steuntje in de rug of psychotherapie.

Wilt u groeien, werken aan uw persoonlijke ontwikkeling?
Wij zijn uw persoonlijke coach of sparringpartner.

Bedrijven
De bedrijven die investeren in hun medewerkers, profiteren van een meeromzet per werknemer van 20% in verhouding tot het gemiddelde rendement.

Ondernemers en professionals
Houdt uw persoonlijke ontwikkeling gelijke tred met de groei van uw bedrijf? Wij kunnen uw sparringpartner zijn. Wij houden u een spiegel voor en samen kijken we waar u winst kunt boeken.

Als gedragsdeskundigen zijn wij gespecialiseerd in voorkómen van en interveniëren bij problemen in het Midden en Klein Bedrijf (MKB). Al onze activiteiten zijn gericht op de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. Door in hen te investeren creëert u groeikansen voor uw bedrijf want gemotiveerde medewerkers houden uw bedrijf gezond.

Achter Persoonlijke groei, NU! staan twee psychologen die ieder ruim 30 jaar ervaring hebben. Wij zijn professioneel opgeleid. Wij hebben een universitaire opleiding psychologie en zijn aangesloten bij het NIP. Binnen de praktijk wordt aandacht besteed aan bijscholing, werkbegeleiding en supervisie.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Psychologenpraktijk Haagen & Smiet

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 10.00
maandag9.00 - 21.00
dinsdag9.00 - 21.00
woensdag9.00 - 21.00
donderdag9.00 - 21.00
vrijdag9.00 - 21.00
zaterdag10.00 - 21.00
zondag10.00 - 18.00

Recensies

  5 

Precies zoals op de website staat: de psychologen hebben hart voor de patiënt, spreken duidelijke taal en geven richting aan.

0 0

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Heeft u medewerkers die het beste uit zichzelf willen halen? Biedt ze een talentenscan of persoonlijke begeleiding aan. Heeft uw bedrijf werknemers die niet optimaal presteren? Voorkom een burn out met een pro actieve benadering. Met een veerkrachtscan of persoonlijke coaching helpt u hen vooruit. Zitten er al medewerkers in de ziektewet? Bij de behandeling van werknemers die thuiszitten vanwege psychische klachten richten wij ons vanaf het eerste consult op werkhervatting. Door deze aanpak gaat de werknemer beduidend sneller weer aan de slag dan in de gebruikelijke psychotherapeutische setting.
Beantwoorden  • 
1 op de 20 mensen heeft een depressie. Herken de signalen en praat erover. Wil je met iemand buiten je privé kring praten? Bel voor een afspraak: 0342 400522
Beantwoorden  • 
Wat u op de website leest, vindt u in de praktijk: wij hebben hart voor onze patiënten, spreken duidelijke taal en geven richting aan.
Beantwoorden  • 

Adres- en contactgegevens

Psychologenpraktijk Haagen & Smiet
Lobeliastraat 94
3772JV Barneveld

+31 (0)342 400522

Deel deze pagina

Psychologenpraktijk+Haagen+%26+Smiet+ img