Psychologenpraktijk Haagen & SmietGeopend tot 21.00

psychologen - Psychologenpraktijk Haagen & Smiet  - kaartoverzicht

Psychologenpraktijk Haagen & Smiet

Bent u onzeker, kunt u geen keuze maken?
Heeft u faalangst, last van stress, relatieproblemen?
Of heeft u werk gerelateerde klachten en dreigt u verspannen te worden?
Wij bieden u een steuntje in de rug of psychotherapie.

Wilt u groeien, werken aan uw persoonlijke ontwikkeling?
Wij zijn uw persoonlijke coach of sparringpartner.

Ondernemers en professionals
Houdt uw persoonlijke ontwikkeling gelijke tred met de groei van uw bedrijf? Wij kunnen uw sparringpartner zijn. Wij houden u een spiegel voor en samen kijken we waar u winst kunt boeken.

Achter Persoonlijke groei, NU! staan twee psychologen die ieder ruim 30 jaar ervaring hebben. Wij zijn professioneel opgeleid. Wij hebben een universitaire opleiding psychologie en zijn aangesloten bij het NIP. Binnen de praktijk wordt aandacht besteed aan bijscholing, werkbegeleiding en supervisie.

Services

  • U bent ook in de avond welkom

Openingstijden

Open
Sluit om 21.00
maandag9.00 - 21.00
dinsdag9.00 - 21.00
woensdag9.00 - 21.00
donderdag9.00 - 21.00
vrijdag9.00 - 21.00
zaterdag10.00 - 21.00
zondag10.00 - 18.00

Recensies

  5 

Precies zoals op de website staat: de psychologen hebben hart voor de patiënt, spreken duidelijke taal en geven richting aan.

0 0

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Het roer stevig om!
Goede voornemens en het sneuvelen ervan. Het zijn twee kanten van een medaille omdat het achterlaten van een gewoonte en het ontwikkelen van nieuwe extreem moeilijk is. Logisch als je bedenkt dat de meeste voornemens een rigoureuze verandering vragen. Mijn welgemeende advies: neem kleine, gemakkelijke stappen. Dan maak je het jezelf niet zo moeilijk en is de kans van slagen veel groter. Elke millimeter in de goede richting is WINST en geeft je moed voor de volgende stap!
Beantwoorden  • 
Heeft u medewerkers die het beste uit zichzelf willen halen? Biedt ze een talentenscan of persoonlijke begeleiding aan. Heeft uw bedrijf werknemers die niet optimaal presteren? Voorkom een burn out met een pro actieve benadering. Met een veerkrachtscan of persoonlijke coaching helpt u hen vooruit. Zitten er al medewerkers in de ziektewet? Bij de behandeling van werknemers die thuiszitten vanwege psychische klachten richten wij ons vanaf het eerste consult op werkhervatting. Door deze aanpak gaat de werknemer beduidend sneller weer aan de slag dan in de gebruikelijke psychotherapeutische setting.
Beantwoorden  • 
1 op de 20 mensen heeft een depressie. Herken de signalen en praat erover. Wil je met iemand buiten je privé kring praten? Bel voor een afspraak: 0342 400522
Beantwoorden  • 
Wat u op de website leest, vindt u in de praktijk: wij hebben hart voor onze patiënten, spreken duidelijke taal en geven richting aan.
Beantwoorden  • 

Adres- en contactgegevens

Psychologenpraktijk Haagen & Smiet
Lobeliastraat 94
3772JV Barneveld

+31 (0)342 400522

Deel deze pagina

Psychologenpraktijk+Haagen+%26+Smiet+ img